T o n e A p p !
Login-SignUp!
Event

ToneApp!

FESTIVAL ALMERE MUZIEK!

Event date: 24/08/2022
Hour: 09:00

Esplanadeplein
Kunstlinie
Share
Buy Ticket

Almere Muziek! is een muziekfestival voor iedereen die van muziek houdt. Bespeel je een instrument en wil je samenspelen? Of wil je een instrument uitproberen? Wil je meer weten over muziek of muziek beter begrijpen? Ontdek het samen!

WOENSDAG 24 AUGUSTUS - ZONDAG 28 AUGUSTUS 2022Almere Muziek! is een muziekfestival voor iedereen die van muziek houdt. Bespeel je een instrument en wil je samenspelen? Of wil je een instrument uitproberen? Wil je meer weten over muziek of muziek beter begrijpen? Ontdek het samen!


SAMEN SPELEN
SPEEL JE AL EEN INSTRUMENT? KOM DAN MEESPELEN IN DE KAMERMUZIEKLESSEN! JE KUNT JE INDIVIDUEEL AANMELDEN, DAN ZOEKEN WIJ EEN LEUKE GROEP WAAR JE IN PAST QUA LEEFTIJD EN NIVEAU.
ALLE INSTRUMENTEN ZIJN WELKOM!
Je krijgt bladmuziek toegestuurd om voor te bereiden. Of je schrijft je in als groep (duo, trio, kwartet of kwintet). Als groep mag je ook zelf stukken meenemen.

Voor deelname is geen samenspeelervaring vereist, alle niveaus kunnen meedoen. Elke groep krijgt elke dag een uur les is. Groepen kunnen zelf samen oefenen in het CKV.

KOSTEN: 150 EUROINSTRUMENT PROBEREN
SPEEL JE NOG GEEN INSTRUMENT?
KOM DAN OP ZONDAGOCHTEND DE MINI WORKSHOP 'PROBEER EEN INSTRUMENT' DOEN.

OF DOE MEE AAN DE INTRODUCTIE DRIEDAAGSE EN KRIJG JE EERSTE LESSEN OP EEN INSTRUMENT NAAR KEUZE: CELLO, KLARINET OF PIANO.
Een cello of klarinet krijg je mee naar huis om thuis te kunnen oefenen.

KOSTEN: 75 EURO
Voor de luisteraars zijn er prachtige familieconcerten waarbij het publiek actief bij de muziek betrokken wordt en die zijn oren opnieuw kunnen openen.

Alle deelnemers doen mee aan de 'Muziek van binnenuit' algemene muziek - of solfègelessen volgens het concept dat de Hongaarse componist en muziekdocent Zoltán Kodály. Met fysieke bewegingsspelletjes krijg je inzicht in muziek en versterk je je gehoor, je ritmisch en melodisch bewustzijn.
PROGRAMMA – DAGINDELING


WOENSDAG 24 – VRIJDAG 26 AUGUSTUS
9.00 -9.45 'Muziek van binnenuit' – solfège les
10.00-12.15 kamermuziek- en introductielessen
12.15-13.00 gezamenlijke lunch/mini-concert deelnemers
13.00-16.30 kamermuziek- en introductielessen
16.30-17.30 familie concerten

ZATERDAG 27 AUGUSTUS
9.00-9.45 'Muziek van binnenuit' – solfège les
10.00-12.15 kamermuziek- en introductielessen
12.15-13.00 gezamenlijke lunch
13.00- 15.30 deelnemersconcert

ZONDAG 28 AUGUSTUS
11.00-11.30 gratis workshop 'Probeer een instrument'
11.30-12.00 presentatie 'Muziek van binnenuit' – solfège les
13.00 afsluitend familieconcert met Delphine Pianotrio


DOCENTEN


De solfége-, kamermuziek- en introductielessen worden gegeven door professionele docenten: Florien Hamer (cello CKV), Karin van Buchem (klarinet CKV), Felix Justin (piano CKV) en Nienke van den Dool (cello Cellobration Suzuki onderwijs Almere)

De lessen vinden plaats in het CKV. De concerten worden buiten gegeven op het Esplanadeplein voor de hoofdingang van de Kunstlinie. Bij slecht weer gaan ze binnen in de grote foyer van de Kunstlinie door.http://almeremuziek.nl/


Artists on this album / event
Discography of ToneApp!
ToneApp! 2021. All rights reserved.- | Aviso Legal | Políticas de Privacidad | Política de Cookies | Developer: pablovilan.com